Γιαγιά κέρδισε χιλιάδες λίρες ποντάροντας το όνομα του νέου πρίγκιπα

Τον γύρο του κόσμου κάνει η ιστορία μιας ηλικιωμένης γυναίκας από το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία αποφάσισε να παίξει στοίχημα, ποντάροντας 280 λίρες για το όνομα του νεογέννητου πρίγκιπα, γιού του πριγκιπικού ζεύγους Ούλιαμ και Κέιτ.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι γεγονός πως τα πεπραγμένα από την βασιλική οικογένεια αποτελεί μια από τις αγαπημένες συνήθειες των Βρετανών. Θεωρείται πλέον κάποιου είδους παράδοση, πολλοί να σπεύδουν να στοιχηματίζουν τόσο το φύλο όσο και το όνομα του κάθε νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Έτσι η ηλικιωμένη ακολουθώντας την συγκεκριμένη παράδοση αποφάσισε να στοιχηματίσει ένα αρκετά σημαντικό ποσό, στο όνομα  του δικού της νεογέννητου εγγονού, Λούις. Η επιλογή της φαίνεται να την δικαίωσε. Πράγματι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το όνομα που θα δοθεί στον τρίτο απόγονο του Ουίλιαμ και της Κέιτ. Και το όνομα αυτού… Λούις Άρθουρ Κάρολος.

Πόσα έβγαλε από το όνομα του νεογέννητου πρίγκιπα

Όπως είναι φυσικό η γυναίκα κέρδισε το στοίχημα λαμβάνοντας ως κέρδη το ποσό των 5.100 λιρών Αγγλίας!

Σημειωτέον πως η επιλογή του ονόματος Λούις απέδιδε 18 φορές το αρχικό ποντάρισμα του κάθε παίκτη, ενώ τα φαβορί Άρθουρ και Αλβέρτος έδιναν πολύ μικρότερες αποδόσεις σε όσους τα επέλεξαν.