Γιαννακόπουλος σε Μπερτομέου: «Άντε Γαμ…ου!»

Την ώρα που η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί την απώλεια του Κώστα Γιαννακόπουλου, η διοίκηση της Euroleague και του προέδρου της Ζορντί Μπερτομέου να στείλει πειθαρχική δίωξη εις βάρος του «τριφυλλιού» και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αποτέλεσε η αιτία για να σπάσει…μάλλον οριστικά το γυαλί στις σχέσεις της ομάδας με την διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης.

Αυτό που εξόργισε περισσότερο τον ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι το γεγονός πως ενημερώθηκε για την δίωξη ακριβώς την στιγμή που τα συλλυπητήρια μηνύματα από τον χώρο του μπάσκετ δεν σταμάτησαν να έρχονται.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να κάνει μια προσωπική δήλωση, μέσω της οποίες χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις για την στάση του Μπερτομέου, με τον οποίο όπως φαίνεται πλέον δεν υπάρχει κανένας δίαυλος επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα η δήλωση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Την ώρα που από ολόκληρη την Ευρώπη λαμβάνουμε διαρκώς αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και συλλυπητήρια για τον χαμό του Κώστα Γιαννακόπουλου, ενός εκ των θεμελίων λίθων του Παναθηναϊκού μας, την ώρα που η οικογένεια μας είναι βυθισμένη στο πένθος, εσύ αποδεικνύεις για μια ακόμη φορά πόσο μικρόψυχος είσαι.

Το έπραξες βεβαίως κι άλλες φορές. Όταν υπερασπίστηκα τα παιδιά μου, έναντι κάποιων που έβριζαν και έριχναν κατάρες. Ή όταν μοίρασες τη φωτογραφία μου στα γήπεδα της Ευρωλίγκα, σαν να επρόκειτο για σεσημασμένο δολοφόνο. Και τώρα, τη στιγμή που η οικογένεια μου θρηνεί, εσύ απλά συνεχίζεις την προσπάθεια για την εξόντωση του Παναθηναϊκού και εμένα προσωπικά.

Μέχρι εδώ. Το μόνο που έχω να σου πω πλέον είναι «Άντε γαμ…ου». Μόνο αυτό. Τίποτα άλλο δεν σου αξίζει.

Και ξεκαθαρίζω ότι αν καλοκαιρι τα υπόλοιπα μέλη της Ευρωλίγκας δεν αποφασίσουν ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν σέβεται θεσμούς όπως η οικογένεια, που δεν σέβεται ούτε καν το πένθος του άλλου, να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με εμάς, πόσο μάλλον να διοικεί τη διοργάνωση, ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει και δεν θα έχει θέση σε αυτή την παρωδία.

Ο αθλητισμός στηρίζεται σε ανθρώπους. Και εσύ δεν θυμίζεις πια σε τίποτα άνθρωπο».