Γιατί ο Κατσούλης δεν πιστεύει στη σχέση Λυκουρέζου-Καλογρίδη; (vd)

Σήμερα στην «Φωλιά των Κου Κου» εκτός των άλλων αναφέρθηκαν στο ταξίδι των Λυκουρέζου-Καλογρίδη στην Βενετία.  Ο Κρατερός Κατσούλης ένας από τους παρουσιαστές της εκπομπής φαίνεται πως δεν πιστεύει όμως στη συγκεκριμένη σχέση. Γιατί;

Στο περιοδικό Hello δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες αλλά και ρεπορτάζ για το ταξίδι του ζευγαριού Λυκουρέζου – Καλογρίδη στη Βενετία, την ύπαρξη του οποίου ο Κρατερός Κατσούλης αρνείται να πιστέψει.

Το επόμενο βήμα στη σχέση του φαίνεται πως θα κάνει το ζευγάρι και γι αυτό φυσικά θα μάθουμε αν παρακολουθήσουμε το Celebrity Travel στις 26/04.

«Θα δούμε για πρώτη φορά τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο τι είναι αυτό που του άρεσε και τι τον κέντρισε στη Νατάσα Καλογρίδη. Έχουμε και τη Νατάσα που λέει το στοιχείο που μόλις είδε, είπε ‘Αυτός ο άντρας θα με κάνει να χαμογελώ’», ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Κρατερός Κατσούλης σχολίαζε διαρκώς:

«Μα είναι ζευγάρι;» ήταν η πρώτη παρέμβαση του παρουσιαστή, αργότερα για το ίδιο θέμα πρόσθεσε: «Εγώ αν δεν το δω και δεν το ακούσω… Δεν το πιστεύω ρε παιδί μου» και κατέληξε απευθυνόμενος στον Κωνσταντινίδη που έκανε το ρεπορτάζ να λέει: «Και μετά τι έγινε τελικά εκεί ξύπνησες ή έπεσες από το κρεβάτι;»

Κρατερέ μετά από τις παρακάτω φωτογραφίες ακόμα να το πιστέψεις;

Λυκουρέζου

Δείτε το βίντεο: