Γιατζόγλου: «Λάθος άνθρωπο βρήκαν να κάνουν bullying!»

«Λάθος άνθρωπο βρήκαν να κάνουν bullying» δήλωσε ο Στιβ Γιατζόγλου στον Arena FM 89, 4 σχολιάζοντας την πρόσληψη και τη σχεδόν αμέσως λύση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο, εξαιτίας των πολιτικών του πεποιθήσεων.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την απομάκρυνση του από τον Πανιώνιο:

«Είχα την εντύπωση ότι ζούμε σε δημοκρατική χώρα, όπου η ελευθερία του λόγου δεν είναι προνόμιο, αλλά αυτονόητο γεγονός. Έχουμε φτάσει στο σημείο ότι τα πολιτικά μας φρονήματα μας δίνουν, ή μας χαλάνε μια δουλειά. Με λίγα λόγια ο πρόεδρος του Πανιωνίου ήθελε να με δει, δεν ήξερα τι ήθελε. Έχει όραμα για τον Πανιώνιο πρέπει να πω. Μιλούσε αόριστα για το μέλλον. Μου λέει θέλω να αναλάβεις την ομάδα. Είχε εκφράσει πρόβλημα με τον προπονητή. Δεν μπορώ να πω άλλα πράγματα, είχαν τα προσωπικά τους. Και συμφωνήσαμε. Έλαβα sms το πρωί όμως, που λέει έχω περάσει λαϊκό δικαστήριο, λόγω των φρονημάτων σου. Γυρίζουμε πίσω πολλά χρόνια. Όπως στις ΗΠΑ που όταν ήσουν κομμουνιστής δεν μπορούσες να δουλέψεις».

Για τις πεποιθήσεις του:

«Ότι υποστηρίζω τον Έλληνα, αυτό είναι ακραίο; Φυσικά είμαι ακραίος δίκιο έχεις, είμαι ακραίος. Δεν ταιριάζω με την εποχή. Αυτά είναι τα κριτήρια σήμερα. Έχεις δει επιτυχημένο προπονητή να μην είναι φασίστας; Στην δουλειά είμαι φασίστας. Ο Ομπράντοβιτς, ο Ίβκοβιτς, ο Ιωαννίδης είναι φασίστες. Ο Αθλητισμός είναι φασιστικό πράγμα. Υποστηρίζω το σπίτι των Ελλήνων. Εάν αυτά είναι τα κριτήρια να δουλέψω, να μην ξαναδουλέψω ξανα.»

Για το αν μίλησε με τον κύριο Αλευρογιάννη ξανά:

«Όχι και στεναχωριέμαι για αυτό. Έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση ο άνθρωπος, έχει βάλει πολλά λεφτά. Δεν ξέρω αν θα φύγει, ακούγεται πάντως. Ας κάνουν κουμάντο οι απέξω. Τώρα το καθεστώς είναι καινούργιο. Βιώνουμε πρωτάκουστα πράγματα. Ποιος θα το πίστευε. Να υποστηρίζουμε ότι η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική και να μας κατακρίνουν; Υποκρισία είναι αυτό».

Για το αν έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή:

«Σε ορισμένα πράγματα έχει δίκιο σε άλλα όχι δεν έχει. Και οι άλλοι που κατηγορούνται με την Νοβάρτις θεωρούνται κλέφτες. Δεν έχουν καταδικαστεί και τους λένε κλέφτες. Και η Χ.Α. κατηγορείται, δεν έχει καταδικαστεί Δεν έχει σχέση με τους Ναζί . Οι οικονομικοί ναζί τι είναι, καλύτεροι; Αυτοί είναι ναζί που έχουν βάλει θηλιά στον λαιμό των Ελλήνων και θεωρούνται άλλοι. Είμαι σε προνομιακή θέση δεν έχουν ανάγκη. Αλίμονο στον Έλληνα που θέλει να πει αυτά που θέλει,. Βιώνω μπούλινγκ αυτή την στιγμή. Λάθος άνθρωπο βρήκαν να κάνουν μπούλινγκ».

ΠΗΓΗ: ARENAFM.GR