«Γκάζια» Μελισσανίδη στα Σπάτα, για ένα μήνα στο «ψυγείο» ο Βράνιες

Ημέρα εξελίξεων στην ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο των Σπατών στον «απόηχο» της ήττας (2-0) από τον Ολυμπιακό. Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου έφτασε στα Σπάτα από τις 10 το πρωί, ενώ η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για τις 11 και όταν οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια, τους είπε:
«Τις ήττες μπορώ να τις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε κοροϊδιστικα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία. Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχτώ να τις προσβάλλει κανείς. Η ομάδα αυτή σας έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε».
Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε ότι ο Όγκνιεν Βράνιες κλήθηκε σε απολογία για την υβριστική ανάρτησή του το βράδυ της Κυριακής, αμέσως μετά το ντέρμπι. Η πιθανότερη τιμωρία του είναι αποκλεισμός ενός μήνα από τις δραστηριότητες της ομάδας, αλλά η τελική απόφαση θα κριθεί εν πολλοίς και από την απολογία του. «Είστε πρότυπα για τα μικρά παιδιά που σας ακολουθούν στα Social Media και σας βλέπουν και αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι» ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση τού Μελισσανίδη, σήμερα ενώπιον όλων των παικτών.
 

©Πηγή: amna.gr