Έκαναν graffiti στα βαγόνια του μετρό Θεσσαλονίκης! (pics)

Ούτε τρεις ημέρες στο εργοτάξιο δεν έχουν συμπληρώσει τα βαγόνια του μετρό Θεσσαλονίκης και ήδη άγνωστοι κατάφεραν να τα λερώσουν με graffiti!

Μπορεί να μοιάζει με κακόγουστο αστείο, αλλά δεν είναι… Η είδηση είναι πέρα ως πέρα αληθινή, αφού κάποιοι φρόντισαν να… υποδεχτούν με περίεργο τρόπο τα βαγόνια που έφτασαν από την Ιταλία, ζωγραφίζοντάς τα!

«Welcome home baby (σ.σ. καλωσόρισες σπίτι, μωρό μου)», έγραψαν στο μπροστινό βαγόνι, ενώ, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς και από τις φωτογραφίες που ανήρτησε ο δημοσιογράφος της TV100, Παναγιώτης Κρινής, οι… καλλιτέχνες φρόντισαν να «στολίσουν» και τα πλαϊνά με τα σπρέι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι της Αττικό Μετρό ΑΕ έχουν προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για τον καθαρισμό των βαγονιών, ενώ αναμένεται να αυξήσουν τη φύλαξη του αμαξοστασίου, που αποδείχτηκε ελλιπής…

Μυλόπουλος: «Ευτυχώς τους πρόλαβαν»

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την ανάρτηση του δημοσιογράφου σχολίασε και ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ, Γιάννης Μυλόπουλος, γράφοντας:

«Ευτυχώς τους πρόλαβαν οι φύλακες και το κακό περιορίστηκε στη μια πλευρά του μισού οχήματος. Αύριο πρωί θα έχουν καθαριστεί. Επίσης από αύριο θα ενισχυθούν τα μέτρα φύλαξης και ασφάλειας στο Αμαξοστάσιο».

Έκαναν graffiti στα βαγόνια του μετρό Θεσσαλονίκης! (pics)