Η Ασημακοπούλου αφιερώνει… Άσιμο στον Τσίπρα

Στίχο του Νικόλα Άσιμου από το “Ρε μπαγάσα” αφιέρωσε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα, μετά τον ντόρο που προκάλεσε η ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού.

Ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε, αναφορικά με το πρόβλημα των εμπορικών σημάτων της Συμφωνίας των Πρεσπών, ότι «οι απόντες βρήκαν λύση στο πρόβλημα των εμπορικών σημάτων. Θα αφήσουμε το Macedonia στους Βορειομακεδόνες και θα κρατήσουμε εμείς το Makedonia. Πώς δε το σκέφτηκα τόσο καιρό ότι αλλάζοντας το «c» με το «k» θα έλυνα το πρόβλημα… Και αυτός ο Κυριάκος, τόσες φορές ήρθε στο Μαξίμου για το ονοματολογικό, κουβέντα δεν μου είπε. Όλα τα έξυπνα τα κρατάει για τον εαυτό του ο μπαγάσας…».

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα ήταν άμεση κινήθηκε σε ανάλογους τόνους: “Ο κ. Τσίπρας, όπως κυβέρνησε, έτσι κάνει κι αντιπολίτευση: στο γόνατο. Ποιον κοροϊδεύει ο μπαγάσας”;

Ο Μπαγάσας, του μπαγάσαντος!

Μετά την ειρωνική δήλωση Τσίπρα, και την άμεση απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, ήρθε τώρα και η σειρά της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου να εμπλακεί σε αυτή την διασκεδαστική αν μη τι άλλο ανταλλαγή πυρών. Στο κρεσέντο της αντιπαράθεσης, η Άννα Μισέλ αφιέρωσε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τους στίχους “δεν το πιστεύω να με χλευάζεις, σαν σε χαζεύω δεν χαμπαριάζεις”, από το τραγούδι “Ρε μπαγάσα”, του Νικόλα Άσιμου. Ο επόμενος λοιπόν που θα θελήσει να εμπλακεί στην αντιπαράθεση του μπαγάσα, μπορεί να χρησιμοποιήσει άλλους στίχους από το ομώνυμο τραγούδι του αγίου των Εξαρχείων: “Ό,τι σου ‘ρθει κατεβάζεις μη θαρρείς πως με ταράζεις”.