Η δίαιτα της Meghan Markle θα σε κάνει… πριγκίπισσα!

Δεν αργεί ο βασιλικός γάμος της χρονιάς και η μέλλουσα πριγκίπισσα Meghan Markle ξεκίνησε δίαιτα για να είναι στα καλύτερα της, την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωή της.

Τελικά, δεν διαφέρουν οι συνήθειες μιας μέλλουσας νύφης ακόμα και αν πρόκειται για πριγκίπισσα. Πείτε μου μια νύφη που δεν έκανε έστω και για μικρό χρονικό διάστημα δίαιτα πριν το γάμο της. Το ίδιο σκέφτηκε και η Meghan Markle και ξεκίνησε τη φυτική διατροφή.

Ένα μιλκσέικ βανίλιας με blueberry για πρωινό, μια σαλάτα Niçoise, ένα ποτήρι ροζέ κρασί και λίγο τυρί και μπαγκέτα για μεσημεριανό, θαλασσινά και ζυμαρικά για βραδινό και ένα ποτό negroni είναι τα φαγητά που επιλέγει για μια μέρα η πριγκίπισσα.

Βέβαια, έχει αρκετές φορές δηλώσει πως λατρεύει τις τηγανιτές πατάτες, τα μακαρόνια, το κρασί και το παγωτό: «Όλα με μέτρο και αν ξέρεις τι χρειάζεται το σώμα σου, είσαι εντάξει», είχε αναφέρει παλιότερα.

Σίγουρα, όλα τα παραπάνω για να διατηρείται πάντα σε φόρμα τα συνδυάζει με αρκετή γυμναστική και καθώς η μητέρα της είναι καθηγήτρια γιόγκα δεν θα μπορούσε εύκολα να «ξεφύγει» από τον αθλητισμό.