Η ερωμένη του Thompson μιλά για την Khloe Kardashian!

Χθες έσκασε η είδηση πως ο μπασκετμπολίστας Tristan Thompson απατά την Khloe Kardashian μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον ίδιο να κερατώνει την γυναίκα που σε λίγο διάστημα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Ενώ, λοιπόν όλοι περιμέναμε την αντίδραση της Khloe, η ερωμένη του είναι αυτή η που μιλά για το περιστατικό.

Η Marie, η ερωμένη στρίπερ του Tristan Thompson μετά την τεράστια έκθεση που πήρε το θέμα και ενώ δεν το αμφισβητεί –πώς να το κάνει άλλωστε;- αναφέρει σε στενούς της φίλους πως δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της Khloe Kardashian! Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι θεωρούσε πως το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν ήταν αρκετά δεμένο.

Αυτό που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει είναι το γεγονός ότι η Marie δεν μπαίνει ανάμεσα σε ζευγάρια, πολύ περισσότερο όταν αυτά ετοιμάζονται να αποκτήσουν οικογένεια, αυτό διότι και η ίδια είναι μητέρα.

Προς το παρόν, δεν είδαμε την οργή της Khloe αλλά σίγουρα προσέξαμε τον αποκλεισμό του Tristan Thompson από ολόκληρη την οικογένεια Kardashian στα social media.

Κι ακόμη Tristan δεν είδες τίποτα…