Η Κρήτη… ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη μέσω της ΔΕΘ-Helexpo

Άρωμα και γεύσεις από την Κρήτη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Θεσσαλονικείς και οι κάτοικοι της Βόρειας Ελλάδας από το Σάββατο 28/4, με πρωτοβουλία της ΔΕΘ-Helexpo.

Η έκθεση «Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση – τοπικές γεύσεις Ελλάδας» ανοίγει τις πύλες της στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου και θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Μαΐου στο περίπτερο 12 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Οι διοργανωτές υπόσχονται εννέα ημέρες γεμάτες γεύσεις, μουσική, χορό και πολιτισμό με την καρδιά των τοπικών προϊόντων να χτυπά δυνατά στην Θεσσαλονίκη.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo

Η έκθεση περιμένει όλους όσους για μία ακόμη χρονιά, θέλουν να γευτούν και να γνωρίσουν τοπικά προϊόντα της Κρήτης, καθώς και όλης της Ελλάδας και να τα προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς τους.

Εκτός από τους δεκάδες εκθέτες, που παρουσιάζουν στους επισκέπτες της έκθεσης μια μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων, στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιούνται και δεκάδες μουσικές, χορευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις με συγκροτήματα από όλη την Βόρεια Ελλάδα και την Κρήτη.

Η έκθεση «Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση – τοπικές γεύσεις Ελλάδας» έχει ελεύθερη είσοδο και δωρεάν πάρκινγκ.