Η μεγαλόκαρδη Khloe συγχώρεσε τον Thompson για την απιστία!

Η απιστία του Tristan Thomspon προς την Khloe Kardashian πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις που δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν γνωρίζει γι’ αυτήν. Ενώ λοιπόν περιμέναμε την εκδίκηση της, αυτήν τον συγχώρεσε και έδωσε τέλος στα επικριτικά σχόλια.

Μετά τον τεράστιο ντόρο του κέρατου του Tristan Thompson, αφού κυκλοφόρησε και αποκαλυπτικό βίντεο, περιμέναμε τη δηκτική απάντηση της Khloe. Μάλλον όμως, η αδερφή της Kim Kardashian είναι περισσότερο απ’ ότι πρέπει με τον άντρα της και τον συγχώρεσε για την απιστία του.

Η 33χρονη σταρ επέλεξε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια ανάρτηση αφιερωμένη στη νεογέννητη κόρη της.

Με το μήνυμα της στη λεζάντα της φωτογραφίας μας δείχνει πως δεν πρόκειται να χωρίσει τον Tristan Thompson παρά τα όσα έγιναν.

«Το κοριτσάκι μας, η True Thompson, έχει κλέψει τις καρδιές μας και είμαστε γεμάτοι αγάπη. Τόσο μεγάλη ευλογία να καλωσορίσω αυτό τον άγγελο στην οικογένεια! Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπάνε True!», ανέφερε η Kardashian.

Thompson

Σχετικά με την συγκεκριμένη της απόφαση πηγή της οικογενείας αναφέρει στο Mirror: «Την ικέτευε να του δώσει άλλη μια ευκαιρία. Αυτή τη στιγμή, αισθάνεται ευάλωτη και αδύναμη και… φοβάται να κάνει αυτό από μόνη της».