Η Μυριέλλα Κουρεντή μιλά για το νεκρό σύντροφο της!

Μια απώλεια είναι πάντα δύσκολη πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα πρόσωπο που είσαι πολύ δεμένος, τον σύντροφο σου. Η Μυριέλλα Κουρεντή ανοίγει την καρδιά της πρώτη φορά  για το νεκρό φίλο της και περιγράφει τα όσα βίωσε.

Ο νεκρός σύντροφος της Μυριέλλιας Κουρεντή ήταν η πρώτη σημαντική απώλεια που είχε στη ζωή της. Το γεγονός αυτό τη σημάδεψε και άλλαξε τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα εξομολογείται στο Λοιπόν.

«Δεν το σκέφτηκα, δεν έγινε εσκεμμένα. Απάντησα σε μια ερώτηση για , το τι είναι αυτό το τατουάζ στο χέρι μου. Ο χαμός και ο θάνατος είναι κάτι που αφορά όλους. Δεν ήθελα να θυματοποιήσω τον εαυτό μου», αναφέρει για το λόγο που αποκάλυψε το συγκεκριμένο συμβάν η ηθοποιός και προσθέτει: «Καλό είναι να θυμόμαστε τι μας ρίχνει, τι μας έχει φτάσει στον πάτο και όταν ξανασηκωνόμαστε, να είμαστε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι»

«Δεν δέχτηκα ποτέ ξανά τόσο μεγάλο πόνο στη ζωή μου, σίγουρα. Ήταν ο πρώτος μεγάλος χαμός που έζησα, ήταν απρόβλεπτο, κανείς δεν το περίμενε. Έγινε το 2010. Είμαι μια χαρά τώρα, έχουν περάσει 8 χρόνια δημιουργικά. Έψαξα πολλά που αφορούσαν τον εαυτό μου», ισχυρίζεται η Κουρεντή για τον θάνατο του φίλου της και συνεχίζει:

«Αναθεώρησα πολλά πράγματα και μου δόθηκε η ευκαιρία να ανακαλύψω τη δραματική, σκοτεινή, μελαγχολική μου πλευρά. Μέχρι τότε ήμουν ένα παιδί πάρα πολύ χαρούμενο, ήμουν σ’ ένα δικό μου κόσμο. Η απώλεια αυτή με γείωσε, μ’ έκανε να γίνω και καλύτερη καλλιτέχνιδα, λόγω της εμπειρίας που έζησα. Πίστεψα περισσότερο στον εαυτό μου όταν βγήκα από αυτή τη διαδικασία».

«Με βοήθησε πάρα πολύ η οικογένεια μου. Μετά από καιρό πήγα να μιλήσω μ’ έναν ψυχίατρο-ψυχαναλυτή, κάναμε ψυχοθεραπεία και μου έκανε πάρα πολύ καλό. Ακόμα και να μην είχε συμβεί αυτό, η ζωή μου θα με είχε βγάλει στο δρόμο της ψυχοθεραπείας, γιατί βοηθάει», καταλήγει.