Η Ν. Πάρτον αποκαλύπτει ποιες ηθοποιοί θα ήθελε να την υποδυθούν

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, Ντόλι Πάρτον μίλησε ανοιχτά για τις ηθοποιούς που θέλει να την υποδυθούν σε ταινία με θέμα τη συναρπαστική ζωή της και τη λαμπρή καριέρα της.

Η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής σε συνέντευξή στο τεύχος του περιοδικού Elle για το τεύχος Women of Hollywood μίλησε για το ενδεχόμενο κινηματογραφικό πρότζεκτ με θέμα τη ζωή της και για τις ηθοποιούς που θέλει να δει να πρωταγωνιστούν.

“Αυτό εξαρτάται από το πότε θα μπορέσω να το προχωρήσω” ανέφερε δηλώνοντας ότι τόσο η Σκάρλετ Τζοχάνσον όσο και η Ριζ Γουίδερσπουν έχουν περάσει από το μυαλό της για τη μεταφορά της ιστορίας της ζωής της στη μεγάλη οθόνη.

Η 73χρονη τραγουδίστρια, μουσικός, στιχουργός και ηθοποιός έκανε επίσης αναφορά στο κίνημα #MeToo κατά της σεξουαλικής κακοποίησης τονίζοντας ότι άλλαξε τα πράγματα για τις γυναίκες, αν και εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά θέματα.

“Νομίζω ότι έφερε τόσο πολλά πράγματα στο προσκήνιο που οι άνθρωποι δεν ήταν πρόθυμοι να κοιτάξουν, ακόμα κι αν ήξεραν ότι συμβαίνουν” δήλωσε. “Εκείνη την εποχή, ελπίζαμε πραγματικά ότι θα έφερνε μια μεγαλύτερη αλλαγή από αυτό που πραγματικά έκανε. Αν και νιώθω ότι άνοιξε πολλές πόρτες και πολλά μάτια σε πολλά προβλήματα που είχαμε από πάντα” σημείωσε.

 

©Πηγή: amna.gr