Παίρνει… σκούπα ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό

Έτοιμοι να δουν το οργισμένο πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ποδοσφαιριστές και προπονητές του Ολυμπιακού.

Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» ξέσπασε μετά την βαριά ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα με 3-0 στέλνοντας το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας. Η οποία αναμένεται να είναι πολύ σύντομη για τους περισσότερους εξ αυτών.

«Κανονικά έπρεπε αντί να γυρίσετε να μείνετε όλοι εκεί διότι δεν μπορεί να είστε παίκτες του Ολυμπιακού εσείς… Αντί να σας πούμε καλές διακοπές θα σας πούμε να πάτε να πνιγείτε. Και ισχύει για όλους σας. Παίκτες και προπονητές. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη και δεν φταίει κανένας άλλος, φταίω εγώ που σας πήρα και σας χρυσοπληρώνω» ήταν τα όσα είπε ο κ. Μαρινάκης στους στενούς συνεργάτες του και μεταφέρθηκαν στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 Τους διώχνει σχεδόν όλους

Ελάχιστα πρόσωπα θα είναι παρόντα στις 15 Ιουνίου, όταν και έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά.

Ήδη εκτός ομάδας έχουν τεθεί Οτζίτζα, Σεμπά, Μιραλάς, Μποτία, Ιβουσιτς, Ελαμπντεαουί, Μάριν, πολύ δύσκολα θα παραμείνουν επίσης και οι Προτό και Ρομάο ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται και οι Ζιλέ, Μάρτινς, Τζούρτζεβιτς, Πάρντο, Χατζισαφί, Βέργος και Ιγκόρ. Παρελθόν θα αποτελέσει και ο Χρήστος Κόντης που είχε υπό την τεχνική του καθοδήγηση τον Ολυμπιακό στις τελευταίες αγωνιστικές.