Η σταθερότητα και οι μεταγραφές του Άγγελου…

Για σταθερότητα και εμπιστοσύνη κάνει λόγο σε μήνυμα για το νέος έτος ο πρόεδρος του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης, τη στιγμή που ο Άγγελος Χαριστέας «σκανάρει» την αγορά των ξένων ποδοσφαιριστών, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα του με δυο ακόμη επιλογές.
Ο Άρης του Ιανουαρίου θα έχει ορισμένες αλλαγές, επειδή θα υπάρξουν αποχωρήσεις και, φυσικά, προσθήκες, όπως συνέβη ήδη με την παρουσία του Φιορίν Ντουρμισάι.
«Αυτό που περιμένω το 2020 είναι να συσπειρωθούμε όλοι ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, να της μεταδώσουμε τη θετική μας σκέψη και τη θετική μας ενέργεια. Όχι μόνο στις επιτυχίες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές», αναφέρει ο Θόδωρος Καρυπίδης, τη στιγμή που η προετοιμασία συνεχίζεται με στόχο τον αγώνα την επόμενης αγωνιστικής, εφόσον προκύψει αγωνιστική δράση…
Ένας παίκτης στη μεσαία γραμμή και ένας ακόμη στις πτέρυγες της άμυνας είναι προτεραιότητες για τον Άρη. Δεν αποτελεί προυπόθεση η αποχώρηση του πανάκριβου και άνευ ανταπόδοσης Ντουάρτε, που δε κάθε περίπτωση θα αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας.
Ο Ολλανδός δεν ανταποκρίθηκε σε κανένα σημείο της παραμονής του, περιθωριοποιήθηκε κι αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει.

 Γ. Ζαχαριάδης

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ξάνθη ανακοίνωσε την επιστροφή του Κασάδο

©Πηγή: amna.gr