Βάνα Μπάρμπα στον εαυτό της: «Ρουφιάνα, πόσο όμορφη ήσουν!»

Την εποχή που ήταν το απόλυτο sex symbol θυμήθηκε η Βάνα Μπάρμπα, που δηλώνει πως αντιλήφθηκε με… καθυστέρηση πόσο όμορφη ήταν.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δηλώνει στο περιοδικό Full Life, πως πλέον θαυμάζει το μυαλό και την ψυχή της, αλλά όχι το σώμα της, το οποίο θεωρεί πως είναι «μια απογοήτευση» σε σχέση με το παρελθόν.

Αναλυτικά η συνέντευξη που έδωσε η Βάνα Μπάρμπα:

Ήσουν πάντα τόσο ωραία;

«Τι εννοείς; Ήμουν εξαιρετικά όμορφη όταν ήμουν μικρή! Καμιά φορά βλέπω τις παλιές μου φωτογραφίες και αναφωνώ “ρουφιάνα, πόσο όμορφη ήσουν!” (γελάει). Δεν είχα όμως τότε τη γνώση του πόσο όμορφη ήμουν… Αν το ήξερα, θα το είχα χειριστεί αλλιώς…

Ο,τι δημιούργησα στη ζωή μου, το έκανα μόνη μου! Κανείς δεν μου χαρίστηκε. Είχα ευκολίεςστη ζωή μου, αλλά και πάρα πολλές δυσκολίες. Την ομορφιά μου και τη δύναμη μου την κατάλαβα πολύ μετά! Ίσως γι’ αυτό ο θεός με συγχώρεσε για κάποια πράγματα… Σήμερα, Τον ευχαριστώ που με κρατά και σήμερα σε κάποια αξιοπρεπή επίπεδα τουλάχιστον…».

Πότε κατάλαβες ότι τα αγόρια άρχισαν να σε κοιτούν;

«Από τη μέρα που γεννήθηκα! Από το μαιευτήριο που γεννήθηκα πρέπει να γοητεύτηκε ο γιατρός, μετά οι καθηγητές και οι δάσκαλοι στο σχολείο και στο γυμνάσιο και πάει λέγοντας.

“Κάνε κότσο τα μαλλιά σου, να φανεί η ομορφιά σου”. Η ομορφιά από τη στιγμή που έγινα μητέρα, έπαψε να με αφορά. Το έζησα τόσο πολύ αυτό το κομμάτι της ζωής μου, που το χόρτασα, και ευχαριστώ τον θεό γι’ αυτό! Έχω νιώσει υπέροχες στιγμές στα ζωή μου. Τώρα δεν ξέρω αν θα με πειράζει όταν μου λείπει σιγά σιγά! Όταν θα με βλέπουν με το “πι”, τι θα λένε; (γελάει)».

Σήμερα θαυμάζεις το σώμα σου και τα ωραία σου πόδια;

«Θαυμάζω πλέον το μυαλό μου και την ψυχή μου! Όπως είμαι, δεν θαυμάζω πια το σώμα μου! Γιατί σαν μέτρο σύγκρισης με τα νιάτα μου είναι μια απογοήτευση. Με πονάει καμιά φορά που δεν έχω το σώμα της νεότητας και της ομορφιάς του τότε. Βλέπω τις φωτογραφίες και λέω “πώς έγινα έτσι”;».