Ικανοποιημένος ο Φαν Σιπ από την εικόνα της εθνικής

 Ικανοποιημένος από την εικόνα των διεθνών, παρά την ήττα (2-0) στο Olimpico, εμφανίστηκε ο Τζον Φαν Σιπ.
 «Θέλω καταρχήν να συγχαρώ την Ιταλία για την πρόκριση και τη νίκη. Εμείς ήμασταν ιδιαίτερα πειθαρχημένοι, δεν δώσαμε χώρο στην αντίπαλο για ευκαιρίες ενώ χάσαμε και μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο κλειστήκαμε από την πίεση και εμείς δεν μπορέσαμε να ασκήσουμε εμείς την πίεση που θέλαμε. Έτσι η Ιταλία προηγήθηκε. Ακόμα και μετά το γκολ είχαμε μία πολύ καλή ευκαιρία, αλλά η Ιταλία  ήταν εκείνη που πέτυχε δεύτερο γκολ. Ωστόσο, προσπαθήσαμε και είχε ακόμα μία ευκαιρία με τον Μπακασέτα», είπε ο Ολλανδός ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας. 
 «Ο Μπακασέτας έκανε πολύ καλή δουλειά. Δεν έπαιξε ως επιθετικός. Επιθετικά θέλαμε τον Σταφυλίδη πιο ψηλά και τον Κουλούρη στη θέση του επιθετικού. Δούλεψε πάρα πολύ σκληρά. Προσπαθήσαμε να τους τιμωρήσουμε στην κόντρα και αυτό παραλίγο να συμβεί. Ο Χατζηδιάκος έκανε πολύ καλή δουλειά, παρά το γεγονός ότι είχε πολύ νωρίς μία κίτρινη κάρτα. Ήταν πολύ συγκεντρωμένος. Και ο Λημνιός ήταν πολύ καλός. Έχει ποιότητα και πολύ μέλλον. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους τρεις, αλλά και γενικότερα από την απόδοση της ομάδας», συμπλήρωσε. 
 «Πάντα πιστεύεις  στη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση έγινε μεγαλύτερη και γυρίσαμε πίσω. Ωστόσο, προσπαθήσαμε να βγούμε, αλλά ήμασταν και κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Μετά το 2-0 δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε». 
 Σχετικά με τον αποκλεισμό του Φετφατζίδη τόνισε: «Ήταν πειθαρχικό το ζήτημα με τον Φετφατζίδη πήρε το μάθημά του και συνεχίζουμε», ενώ για την  Ιταλία σημείωσε:«Πρόκειται για μια σπουδαία ποδοσφαιρική χώρα. Σίγουρα είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, τόσο ως ένα ισχυρό αουτσάιντερ ή ως ένα φαβορί».
 

A. Βαζογιάννης

©Πηγή: amna.gr