Ικανοποιημένος ο Ζορπίδης για τις εξηγήσεις της ΕΥΑΘ

Την ικανοποίηση του για τη συνάντηση που είχε το πρωί με τη διοίκηση της ΕΥΑΘ και τις εξηγήσεις που έλαβε εξέφρασε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, ο οποίος θα αποσύρει τη μήνυση που υπέβαλε, για την πρόσφατη βλάβη στον κεντρικό αγωγό

«Η διοίκηση της ΕΥΑΘ μας διαβεβαίωσε ότι θα φροντίσει ώστε η πόλη να μην αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον αλλά και ότι θα προβεί σε κινήσεις με τις οποίες αναγνωρίζοντας τις ευθύνες της ζητά εμπράκτως συγγνώμη από τους καταναλωτές. Θέλοντας να ανταποκριθούμε στο καλό αυτό κλίμα αλλά και στη διάθεση συνεργασίας που επιδεικνύει προχωρούμε στην απόσυρση της μήνυσης που υποβάλαμε για την βλάβη στον αγωγό», τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ.

Η ΕΥΑΘ εξετάζει το ενδεχόμενο της συμβολικής αποζημίωσης

Όπως ανακοίνωσε και η ΕΥΑΘ στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΥΑΘ, καθηγητή Γιάννη Ν. Κρεστενίτη, και τον α’ αντιπρόεδρο, Γιάννη Παπαϊωάννου, συμφωνήθηκε επίσης ότι θα διερευνηθεί από την πλευρά του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας το ενδεχόμενο συμβολικής αποζημίωσης των επαγγελματιών, ως ελάχιστη ανταπόδοση για την ταλαιπωρία που υπέστησαν κατά τις ημέρες της βλάβης.

Αποφασίστηκε, τέλος, να υπάρχει στενότερη επαφή μεταξύ της ΕΥΑΘ και των επιμελητηρίων και συστηματική ενημέρωση πάνω σε θέματα ευθύνης της εταιρείας που επηρεάζουν την καθημερινότητα των επαγγελματιών.