ΗΠΑ: 12χρονο αγόρι παρέμεινε για 9 λεπτά κάτω από το νερό (vd)

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο από ένα τουριστικό θέρετρο στην περιοχή της Νότιας Καρολίνας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένα αγοράκι εγκλωβίστηκε για αρκετή ώρα κάτω από το νερό της πισίνας.

Το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος στο θέρετρο Myrtle Beach, έδωσε στο φως της δημοσιότητας η αστυνομία της πολιτείας. Σε αυτό διακρίνονται δύο παιδιά να παίζουν στην πισίνα, όταν το ένα από αυτό αποφασίζει να αφαιρέσει την τάπα της πισίνας με αποτέλεσμα να το «ρουφήξει» και να εγκλωβιστεί κάτω από το νερό.

Έπειτα ένας γονέας, έσπευσε να βοηθήσει τον μικρό προσπαθώντας να του χορηγήσει με το στόμα του αέρα, μέχρι να καταφθάσει η αστυνομία. Εν τέλει δύο αστυνομικοί κατάφεραν να το απεγκλωβίσουν ενώ στην συνέχεια του έκαναν καρδιοπνευμονική ανάνηψη, πιέζοντας στο στήθος του και δίνοντάς του αέρα με το στόμα.

Το αγόρι παρόλο που έμεινε στο σύνολο 9 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα κάτω από το νερό κατάφερε και σώθηκε χάρις την έγκαιρη παροχή βοήθειας τόσο του γονέα που έσπευσε στο σημείο όσο και των αστυνομικών.

Το βίντεο «κόβει» την ανάσα:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=EtK4nQ8N9LM