ΗΠΑ: Έφυγε από την αίθουσα την ώρα της δίκης και βούτηξε στο κενό (vd)

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα τρομακτικό βίντεο με έναν κρατούμενο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος κατά την διάρκεια της δίκης απομακρύνεται από την αίθουσα και στη συνέχεια βουτάει στο κενό.

Το συγκεκριμένο βίντεο, τραβήχτηκε κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας σε δικαστήριο στην πολιτεία της Γιούτας.

Ο 35χρονος κρατούμενος ονόματι Κρίστοφερ Ραντ, φαίνεται να παρακολουθεί αμέριμνος την δίκη, ενώ τίποτα και κανένας δε προμήνυε αυτή του την ενέργεια.

Ο Ραντ, ξαφνικά τρέχει με τα χέρια δεμένα με χειροπέδες πίσω από τον κορμό του σώματός του και βουτάει στο κενό του πρώτου ορόφου από τα κάγκελα της σκάλας.

Ως αποτέλεσμα ο Ραντ τραυματίστηκε βαριά στα πόδια, τη λεκάνη και το κεφάλι. Συγκεκριμένα υπέστη κατάγματα στα πόδια και τη λεκάνη ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 35χρονος δικάζονταν για το γεγονός ότι δεν υπάκουσε ως όφειλε τις εντολές δικαστηρίου το οποίο του είχε επιβάλλει να συμμορφωθεί αναφορικά με την χρήση από πλευρά του διαφόρων ναρκωτικών ουσιών.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το αν σκοπός του κρατούμενου με αυτή του την ενέργεια ήταν να αφαιρέσει την ζωή του, ή να αποδράσει.

Δείτε το βίντεο με την στιγμή της πτώσης στο κενό: