Ήσουν εσύ ο μεγάλος έρωτας της Παππά; Γιατί ο Κολντεμπέλα δεν ήταν!

Η εκρηκτική Χριστίνα Παππά σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για το γάμο της με τον Ιταλό μπασκετμπολίστα Κλαούντιο Κολντεμπέλα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν ήταν αυτός ο έρωτας της ζωής της. Ποιος ήταν όμως;

Η επιχειρηματίας Χριστίνα Παππά μέσα από τη συνέντευξη της στην espresso αναφέρθηκε στη γνωριμία, αλλά και πρώτη φορά στο λόγο που έφτασε στο τέλμα ο έρωτας της με τον διάσημο μπασκετμπολίστα Κλαούντιο Κολντεμπέλα, μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης.

Πώς γνωριστήκατε με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα; 
«Ημουν στον ‘Αστέρα’ με τον γιο μου για μπάνιο και τότε διεξαγόταν το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ. Ηταν εκεί και ήρθε και μου έπιασε την κουβέντα. Ετσι γνωριστήκαμε… Μείναμε μαζί 10 χρόνια. Πήγαμε στην Ιταλία, όπου έκανα και πολλές δουλειές, ταινίες, σειρές…»

Το ότι δεν κάνατε παιδί μαζί του ήταν επιλογή σας; 
«Οχι, δεν ήταν επιλογή μου που δεν έκανα παιδιά με τον Κλαούντιο. Ηθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί. Ηταν ένας από τους λόγους που χωρίσαμε. Αν είχαμε κάνει παιδί, νομίζω ότι δεν θα είχαμε χωρίσει ποτέ!»

Θα μπορούσατε να πείτε ότι ήταν ο έρωτας της ζωής σας; 
«Θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένας από τους έρωτες της ζωής μου. Η αγάπη της ζωής μου είναι άλλος. Τον αγαπώ ακόμα και τον εκτιμώ ως άνθρωπο και εξακολουθώ να τον νοιάζομαι. Θα τον αγαπώ μια ζωή! Δεν θα αποκαλύψω ποιος είναι, γιατί είναι εκτός χώρου. Τον γνώρισα μετά τον χωρισμό μου από τον Κλαούντιο. Ημασταν μαζί τρία χρόνια και αυτή μου η σχέση δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας, γιατί ήθελα να προστατέψω αυτόν τον άνθρωπο»

Σας ενοχλούσε που δημοσιοποιούνταν η προσωπική σας ζωή; 
«Δεν είμαι από εκείνες που αλλάζουν τους άντρες κάθε έξι μήνες, ούτε μου έχουν χρεώσει ειδύλλια που δεν ισχύουν. Ημουν ανέκαθεν σχεσάκιας. Ξέρω τι έχω κάνει και ξέρει και ο Τύπος. Αλλωστε, δεν κρύφτηκα ποτέ! Τα σιχαίνομαι όλα αυτά τα δήθεν… Είμαι πολύ αληθινός άνθρωπος για να κάνω τέτοια παιχνίδια»