Κακλαμάνης: «Ας μας πουν στον ΣΥΡΙΖΑ πότε είπαν όχι σε μέτρα»

Σκληρή κριτική στο κυβερνητικό έργο, άσκησε σήμερα ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον “Real FM”, αναφερόμενος και στην περίπτωση του Νίκου Φίλη.

«Ο κ. Φίλης και κάποιοι άλλοι συνάδελφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού προηγουμένως ψήφισαν όλα τα μέτρα, τώρα κάνουν υποτίθεται αριστερή αντιπολίτευση λειτουργώντας ως αμορτισέρ» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Να μας πει ο οποιοσδήποτε κ. Φίλης μια σοβαρή περίπτωση, που στα 3,5 χρόνια που είναι αυτή η κυβέρνηση, να είπαν όχι στους εκβιασμούς, τους οποίους υποτίθεται τους έκαναν τροϊκανοί. Δεν είπαν ποτέ όχι».

“Εκλογές ίσως και το φθινόπωρο”

Και πρόσθεσε λέγοντας ότι «ανήκω σ’ αυτούς που πιστεύουν ότι είναι πολύ πιθανόν, δεν σας λέω σίγουρο, να γίνουν εκλογές το φθινόπωρο του ‘18. Δίνω ελάχιστες πιθανότητες να γίνουν το φθινόπωρο του 2019, όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης και ο κ. Τσίπρας», ενώ πρόσθεσε πως «αυτή την εβδομάδα η Νέα Δημοκρατία θα ξεκινήσει τη δουλειά για τις αυτοδιοίκητες εκλογές».

Σε ερώτηση για την παρουσία του Κώστα Καραμανλή στην πρόσφατη εκδήλωση που διοργάνωσε, ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε πως «έδωσε το παρών, γιατί ήταν μια ενωτική συγκέντρωση για τη ΝΔ. Ακόμα και η επίσκεψή του στη Θράκη είχε δύο αποδέκτες. Η μία είναι ότι αποτελεί εγγυητή της ενότητας της ΝΔ και στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η άλλη είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που στηρίζει την άποψη της ομοψυχίας για τα εθνικά θέματα. Είναι προσωπική μου εκτίμηση αυτά από τις συνομιλίες που είχα μαζί του».

Και κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι «για την κυβέρνηση της ΝΔ η ταφόπλακα ήταν ο ΕΝΦΙΑ. Του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις».