Κάλεσμα Αλ. Τσίπρα για την «προοδευτική παράταξη της νέας εποχής» – Διαθέσιμη η πλατφόρμα εγγραφής νέων μελών

“Κάλεσμα σε όλες και όλους για να μπορέσουμε μαζί να δημιουργήσουμε το κόμμα της νέας εποχής, την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής”, απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς εδώ και λίγη ώρα είναι διαθέσιμη διαδικτυακά η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ, www.isyriza.gr.

“Μέσα από την πλατφόρμα isyriza.gr να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα εργαστήρι συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες.Σας καλούμε να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας. Για να δημιουργήσουμε μία νέα σχέση του πολίτη με την πολιτική”, τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωση του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την πρωτοβουλία και απευθύνει πλατιά πρόσκληση σε όλους τους αριστερούς, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη της μεγάλης και ανοικτής “οικογένειας” του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό σύνθημα «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου»”. Επισημαίνει ότι “η προσπάθεια αυτή, που ξεκίνησε το τελευταίο διήμερο με την περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα, θα κορυφωθεί το επόμενο διάστημα με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα”. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζει, “να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση των πολιτών με την πολιτική, μια σχέση ελκυστική, ζωντανή και ουσιαστική”.

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Αλ. Τσίπρας στις Βρυξέλλες για την Προπαρασκευαστική Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος

©Πηγή: amna.gr