Φωτ. αρχείου

Καλοχώρι: Εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία σε βάρος ιδιοκτήτη εταιρείας

Εξιχνιάσθηκε περίπτωση ένοπλης ληστείας και ταυτοποιήθηκε ως δράστης 38χρονος ημεδαπός, που μαζί με συνεργούς του αφαίρεσαν με την απειλή όπλων το όχημα ιδιοκτήτη εταιρείας στην περιοχή του Καλοχωρίου.

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ένοπλη ληστεία που έλαβε χώρα το Φεβρουάριο του 2017 στην περιοχή του Καλοχωρίου.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 23-02-2017, ο 38χρονος μαζί με τρεις τουλάχιστον συνεργούς του, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή του Καλοχωρίου, προσέγγισαν 56χρονο ιδιοκτήτη εταιρείας, τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του, και με την απειλή όπλων τού αφαίρεσαν το όχημα.

Το αφαιρεθέν αυτοκίνητο, καθώς και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διάπραξη της ληστείας, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί σε προγενέστερο χρόνο, βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 38χρονος κρατείται σε Γενικό Κατάστημα Κράτησης της χώρας για παρόμοια αδικήματα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των συνεργών του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.