Καμίλ Κόσμπι κατά πάντων- Ο άντρας μου δέχθηκε «λιντσάρισμα»

Η σύζυγος του Μπιλ Κόσμπι επιτέθηκε λάβρα  εναντίον τόσο του δικαστικού συστήματος, όσο και κατά των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, για το «λιντσάρισμα» που δέχτηκε ο σύζυγός της αναφορικά με την καταδίκη του για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον της Αντρέα Κόνσταντ.

Η 74χρονη Καμίλ Κόσμπι, η οποία είναι παντρεμένη εδώ και 54 χρόνια με τον σύζυγό της, μέσω ενός μακροσκελούς κειμένου που έγραψε στο προφίλ του άντρα της καταφέρθηκε εναντίον τόσο των ΜΜΕ όσο και του  Κέβιν Στιλ, του εισαγγελέα της κομητείας του Μοντγκόμερι, που έφερε την συγκεκριμένη υπόθεση στο φως της δημοσιότητας το 2015, ζητώντας να διεξαχθεί «ποινική έρευνα» σε βάρος του, καθώς όπως ανέφερε η ίδια πρωταρχικός στόχος του είναι η αυτοπροβολή του.

Τι έγραψε η Καμίλ στο Facebook

Χαρακτηριστικά, η Κόσμπι, παρομοίασε στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο, την υπόθεση του συζύγου της με τις δεκάδες ψευδείς υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης από πλευράς Αφροαμερικανών.

«Πρόκειται για λιντσάρισμα, όχι για πραγματική δικαιοσύνη. Πρόκειται για μια τραγωδία από την οποία πρέπει να απαλλαχτούμε όχι μονάχα για τον Μπιλ Κόσμπι αλλά για τη χώρα».

Η Κόσμπι κατηγορεί εδώ και καιρό τους δημοσιογράφους ότι έχουν «δαιμονοποιήσει» τον σύζυγό της και «έχουν αποδεχτεί χωρίς δισταγμό» τους ισχυρισμούς των γυναικών που τον κατήγγειλαν.

Επιπλέον, κατηγόρησε τη Δικαιοσύνη του όχλου ότι προκάλεσε το «λιντσάρισμά» του, καθώς άσκησε πιέσεις για την ακύρωση των εμφανίσεων του κωμικού και την αφαίρεση των τιμητικών διακρίσεών του.

Ο Μπιλ Κόσμπι, είχε κριθεί ένοχος στις 26 Απριλίου από αμερικανικό δικαστήριο για τη σεξουαλική κακοποίηση της Άντρεα Κόνσταντ και βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης 30 ετών. Ο δικηγόρος του ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ασκήσει έφεση ενάντια σε αυτήν την απόφαση.