Κάνεις λάθος αν πιστεύεις ότι η αγκαλιά δεν κοστίζει τίποτα!

Μπορεί να σου φαίνεται αδιανόητο να πληρώσεις κάποιον για να σε αγκαλιάσει, αλλά στον κόσμο που ζούμε όλα μπορούν να αγοραστούν ακόμα και μια αγκαλιά! Πόσο κοστίζει όμως μια αγκαλιά;

Η 34χρονη Samantha Hess είναι επαγγελματίας «αγκαλίτσας» ή αλλιώς Cuddler στο Πόρτλαντ της Νέας Υόρκης. Η ιδέα της ήταν να προσφέρει μια ζεστή αγκαλιά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Πελάτες της λοιπόν είναι άνθρωποι που νιώθουν μοναξιά, έχουν άγχος ή τους λείπει η αγάπη.

Πόσο τους χρεώνει;

Η συγκεκριμένη υπηρεσία πληρώνεται με το χρόνο που την έχει κανείς ανάγκη. Κοστίζει 1 δολάριο το λεπτό και υπάρχουν διάφορες επιλογές για να διαλέξει κανείς πως θα τον αγκαλιάσει η Hess πέραν της κλασικής αγκαλιάς. Μεταξύ άλλων είναι η στάση «χέρι με χέρι» και η στάση «κουτάλι».

Το πρώτο πράγμα που ξεκαθαρίζεται στους εν δυνάμει πελάτες είναι πως δεν υπάρχουν σεξουαλικές υπηρεσίες και πως πρέπει να εφαρμόζονται οι κώδικες καλής συμπεριφοράς. Μια τέτοια επίσκεψη μπορεί να διαρκέσει από 15 λεπτά έως και 5 ώρες.

Εμείς χωρίς να θέλουμε να θίξουμε την δουλειά της Samantha Hess, προτείνουμε να αγκαλιάζεται τους ανθρώπους σας σφιχτά και συχνά.  Μια ένδειξη αγάπης δεν κοστίζει τίποτα σε κανέναν!