Κατά της απιστίας η Ελένη Μενεγάκη – Τι δήλωσε;

Για το θέμα της απιστίας μίλησαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με αφορμή το κέρατο της Khloe Kardashian από τον Tristian Thompson που έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Στο θέμα της απιστίας η Μενεγάκη είναι κάθετη όπως φάνηκε από την εκπομπή. Η όλη κουβέντα ξεκίνησε με τη συνεργάτιδα της Ελένης Νάνσυ Παραδεισανού να λέει για τον Thompson: «Έβλεπα το πρωί τα πλάνα και ήθελα να του σπάσω το αυτοκίνητο».

Εκεί η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απάντησε κρίνοντας από τη θέση της Khloe Kardashian: «Αν είσαι εννιά μηνών έγκυος και γεννάς από στιγμή σε στιγμή, λες θα πάω τώρα με την κοιλιά τούρλα να σπάσω το αυτοκίνητο; Λες θα περιμένω να έρθει το παιδί μου ήρεμα ήρεμα πρώτα στον κόσμο και να περάσει η δύσκολη φάση».

Τότε η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε για την απιστία ενός παντρεμένου: «Αν θέλει ο άλλος να κρυφτεί, μπορεί πολύ εύκολα. Μπορεί να ερωτεύτηκε εσένα και να φοβάται να σου πει ότι είναι παντρεμένος. Κι αυτός μπορεί να πιστεύει ότι μπορεί να χωρίζει. Όποιος θέλει να χωρίσει, χωρίζει! Δεν βρίσκει τον επόμενο».