Καταχειροκροτήθηκε ο Καραμανλής έξω απ’το δημαρχείο Θεσσαλονίκης(vd)

Του Αντώνη Τσολναρά
Καταχειροκροτούμενος έφτασε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Καραμανλής, στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Περίπου 70 υποστηρικτές της γαλάζιας παράταξης -που περίμεναν από νωρίς στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου- μόλις αντιλήφθηκαν την άφιξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ξέσπασαν σε παρατεταμένο χειροκρότημα όπου και συνοδεύτηκε με τις ατάκες «πρόεδρε καλωσήρθατε, καλημέρα πρόεδρε».

Ξενάγηση στο δημαρχείο

Σημειώνεται ότι στις 12:30 ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση Ζέρβα – Καραμανλή, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να ξεναγεί αυτήν την ώρα και για πρώτη φορά τον πρώην πρωθυπουργό στο κτήριο, ο οποίος έχει βρεθεί μονάχα το 2008, όταν και ήταν εργοτάξιο. Ο κ. Ζέρβας συνόδευσε τον κ. Καραμανλή στην αίθουσα συσκέψεων όπου και γνώρισε τον πρώην πρωθυπουργό με τη Διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης ενώ στην ατζέντα της συζήτησης των δύο ανδρών, να σημειωθεί πως θα είναι και οι εξελίξεις στο έργο του μετρό, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Καραμανλής θα επιστρέφει ξανά τη Θεσσαλονίκη στα τέλη του Οκτώβρη και πιο συγκεκριμένα στις 27,  προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών για τα 80 χρόνια της, στην οποία θα πραγματοποιήσει και κεντρική ομιλία.