Κατάθεση ψυχής του Χένες για τα 49 του χρόνια στην Μπάγερν

    Ο Ούλι Χένες αποσύρεται, στις 15 Νοεμβρίου στην ετήσια γενική συνέλευση, από πρόεδρος της Μπάγερν, ομάδα που την Τετάρτη (6/11) καλείται να αντιμετωπίσει στο Μόναχο ο Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League.
 
    Σε συνέντευξή του, στο περιοδικό «51» της γερμανικής ομάδας, ο 67χρονος Γερμανός σε μία κατάθεση ψυχής, μίλησε για τα 49 χρόνια που πέρασε στην υπηρεσία των Βαυαρών. 

    «Είμαι καλά. Πήρα αυτήν την απόφαση και δεν το μετάνιωσα ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Ξέρω ότι θα έρθει μια εποχή που δεν θα είμαι συνηθισμένος σε αυτό που θα κάνω, ήμουν πάντα σε ραντεβού και σχέδια. Θα πρέπει να συνηθίσω χωρίς αυτά. Θα είναι σίγουρα ενδιαφέρον, εγώ ο ίδιος είμαι ο πιο ενθουσιασμένος», είπε ο Χένες. 
 
    «Είμαι σίγουρος ότι ο σύλλογος θα είναι ακόμα καλύτερος στο μέλλον. Διότι πάντα ανησυχώ για την Μπάγερν, ποτέ για μεμονωμένα άτομα.  Μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Όταν κοιτάω έξω από το παράθυρο το πρωί, χαίρομαι. Είμαι 49 χρόνια στην Μπάγερν, 49 χρόνια. Δεν έχω μετανιώσει ούτε μια ημέρα. Οφείλω τα πάντα σε αυτόν τον σύλλογο και ποτέ δεν είδα τον εαυτό μου ως υπάλληλο, αλλά πάντα ως πρώτο φίλαθλο. Δεν αισθάνομαι τίποτα άλλο παρά ευγνωμοσύνη για την Μπάγερν. Με την Μπάγερν θα συνεχίσω να διατηρώ μια έντονη σχέση, να προσκαλώ τους παίκτες σε δείπνο και να εκφράζω την γνώμη μου πίσω από κλειστές πόρτες, αν το επιθυμούν. Θεωρώ τον εαυτό μου στο μέλλον ως εκείνον που προσφέρει τις συμβουλές του, αλλά δεν τις επιβάλλει. Η αλήθεια είναι ότι πάντα αντιμετωπίζω την Μπάγερν σαν να ήταν η οικογένειά μου», πρόσθεσε 

©Πηγή: amna.gr