«Κατηγορώ» του προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για ΦΠΑ και μετανάστες

Την αντίθεση των επαγγελματιών αλλά και των απλών κατοίκων της Μυτιλήνης για την κατάσταση στο νησί εξέφρασε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, Παναγιώτης Παπαρίσβας.

Μάλιστα με αφορμή και την σημερινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μυτιλήνη, ο κ. Παπαρίσβας «επιτέθηκε» κατά των μέτρων που πήρε η Κυβέρνηση.

«Δε γίνεται ανάπτυξη με καταργημένο το μειωμένο ΦΠΑ και 10.000 μετανάστες που καθιστούν αδύνατη τη ζωή στο νησί. Ή  αυτά θα πρέπει να παραμείνουν ή να μην γίνει το συνέδριο. Μου θυμίζει το «δεν έχουμε ψωμί, φάτε παντεσπάνι. Έχουμε φτάσει στα όρια μας, δεν αντέχουμε άλλη μιζέρια στην οποία μας έχει καταδικάσει η πολιτεία».

«Συζητήθηκε επίτηδες στις 2 το μεσημέρι»

Ο κ. Παπαρίσβας στη συνέχεια της τοποθέτησής του αναφέρθηκε στη συζήτηση του μεταναστευτικού ζητήματος και μάλιστα με καταγγελία.

«Το μεταναστευτικό συζητήθηκε την Τετάρτη με 40 άτομα παρόντα γιατί το έβαλαν στις 2 το μεσημέρι προκειμένου να μην πάει κανείς. Είμαστε 31 φορείς στο συντονιστικό από γιατρούς και εμπόρους έως οδηγούς ταξί».