Κατονόμασε δύο αδέρφια για το φονικό στην Κύπρο ο 33χρονος

Δύο αδέρφια με βαρύ ποινικό μητρώο για κλοπές, διαρρήξεις και διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων κατονόμασε ως συνεργούς του διπλού φονικού στην Κύπρο ο 33χρονος ύποπτος που συνελήφθη.

Ο 33χρονος θα περάσει από ανάκριση κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, καθώς πολλοί από τους ισχυρισμούς του είναι αντιφατικοί.

Ένας εξ αυτών είναι ότι άφησε τα παπούτσια του έξω από το σπίτι μετά τη δολοφονία και περιφερόταν στη γειτονιά, ενώ έντονο προβληματισμό προκαλεί και η καταγραφή όλων των γεγονότων σε σημειωματάριο που άφησε στο αυτοκίνητο έτσι ώστε να εντοπιστεί από την αστυνομία.

Αναγνωριστική παράταξη για τον γιο

Κατάθεση στους ανακριτές της υπόθεσης του φόνου του ζευγαριού στη Λευκωσία, δίνει από το πρωί ο 15χρονος γιος τους. Αμέσως μετά θα κληθεί να υποδείξει σε αναγνωριστική παράταξη τον 33χρονο ύποπτο που συνελήφθη.

«Ο ανήλικος γιος πιστεύω ότι έχει στοχοποιηθεί. Χωρίς να είμαι απόλυτος, σχεδόν οι πάντες, ήταν πεπεισμένοι προς αυτή την κατεύθυνση, πράγμα εντελώς άδικο και εξωπραγματικό. Είδα αρκετά σενάρια, χωρίς υπόσταση και χωρίς πραγματικό υπόβαθρο» δήλωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ ο δικηγόρος της οικογενείας, Γιώργος Παπαϊωάννου.