Κικίλιας: «Αυτά που θέλει να πει η Λέσβος, δεν μπορούν να τα φρενάρουν τα ΜΑΤ»

Με αφορμή την σημερινή επίσκεψη και ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Λέσβο, αλλά και την διαμαρτυρία των πολιτών του νησιού, ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για το έργο της.

“Το κουστούμι είναι πολύ στενό για την κυβέρνηση”

«Όλη η Λέσβος είναι κλειστή σήμερα. Αυτά που τραβάνε οι συμπολίτες μας οι νησιώτες στη Λέσβο και η διαμαρτυρίας του και αυτό που θέλουν να πουν στον πρωθυπουργό, μπορεί να το φρενάρει μία ή δύο ή ακόμη και 15 διμοιρίες των ΜΑΤ;» ανέφερε αρχικά ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Real FM” και πρόσθεσε πως «διαφαίνεται ότι όσο κι αν θέλουν να κρυφτούν πίσω από ένα πέπλο δήθεν αριστερού προοδευτισμού, γιατί είναι η πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα και κρίνεται γι’ αυτά που είπαν πριν και αυτά που κάνουν μετά. Φαίνεται ότι το κουστούμι είναι πολύ στενό γι’ αυτούς και θα ήθελαν αν είναι δυνατόν να κυβερνούν διαφορετικά με ελευθερία κινήσεων που θα φτάνει και θα παρεμβαίνει παντού. Αυτό όμως είναι μη αποδεκτό από μια δυτική Δημοκρατία και καλά θα κάνουν να το καταλάβουν».

Και ο Βασίλης Κικίλιας ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του τονίζοντας ότι «η ΝΔ απέδειξε τι μπορεί να κάνει με τη φορολογία και εν μέσω κρίσης και μονομερώς, μείωσε το ΦΠΑ στην εστίαση σε όλη τη χώρα και τη φορολογία στο πετρέλαιο θέρμανσης και όχι μόνο».