«Κοινός μας στόχος να φτιάξουμε μία μητροπολιτική περιφέρεια πρότυπο, που θα κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης»

Η πορεία υλοποίησης των έργων, μεταξύ των οποίων και δύο εμβληματικά στο Δήμου Περιστερίου που θα χρηματοδοτηθούν από τη Περιφέρεια Αττικής, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Η συζήτηση εστιάστηκε στις διαδικασίες που απαιτούνται για να υλοποιηθούν «εμβληματικά έργα» προς όφελος των πολιτών, στην περιοχή. Στο πλαλισιο αυτό ο κ. Πατούλης, αφού εξέφρασε την εκτίμηση του στον κ. Παχατουρίδη για το έργο του, ζήτησε από τους διευθυντές Αναπτυξιακών και Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Ελένη Βελγάκη και Αλέξανδρο Καλογερόπουλο να είναι σε στενή συνεργασία με τον κ. Παχατουρίδη και τους συνεργάτες του προκειμένου να προχωρήσουν απρόσκοπτα οι διαδικασίες.   

Τέλος, ο περιφερειάρχης χαρακτήρισε επικοδομιτική την επίσκεψη του κ. Παχατουρίδη στο γραφείο του καθώς όπως είπε συζητήθηκαν συγκεκριμένα έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων του Περιστερίου. «Κοινός μας στόχος είναι να μεταβεί η Αττική σε μία καινούρια μέρα. Θα συνεργαστούμε για να φτιάξουμε μία μητροπολιτική περιφέρεια πρότυπο, που θα κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης», σημείωσε ο κ Πατούλης. 

©Πηγή: amna.gr