Κλειστή η πόρτα της κρεβατοκάμαρας του Μποτρίνι για τους… περιέργους

Ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι είναι γνωστός για την ευφυΐα, την αυστηρότητα αλλά και την αθυροστομία του.  Φέτος, τον απολαμβάνουμε στην εκπομπή Hell’s Kitchen.  Στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε όμως μίλησε για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως κρατά την πόρτα της κρεβατοκάμαρας του κλειστή για τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο βραβευμένος Έκτορας Μποτρίνι στη Real πως δεν του αρέσει η δημόσια έκθεση των ζευγαριών και για τον εαυτό του φροντίζει να μην εμπλέκεται η προσωπική με την επαγγελματική του ζωή.

«∆ιαφυλάσσω πολύ καλά την πόρτα της κρεβατοκάµαράς µου. Πάντα έχω σχέσεις και µάλιστα µεγάλες σε διάρκεια, απλά δεν τις διαφηµίζω. ∆εν είναι σωστό να βάζεις τον άλλο σε τέτοια διαδικασία, που πολλές φορές µπορεί να είναι και επίπονη. ∆εν µου αρέσει όταν βλέπω ζευγάρια να φιλιούνται δηµοσίως. Άλλο η προσωπική ζωή και άλλο η δουλειά. Άλλωστε, τη δουλειά µου δεν την παίρνω ποτέ σπίτι µου», αποκαλύπτει ο Μποτρίνι.

Μαγειρεύει για την εκάστοτε αγαπημένη του;

«∆εν µαγειρεύω ποτέ, για τη γυναίκα που είναι στη ζωή µου, δεν κάνω πλάκα. Και σίγουρα δεν θα της έκανα το τραπέζι στο µαγαζί µου, αλλά κάπου ήρεµα που να µην εµπλέκεται η δουλειά µου και να είναι ροµαντικά. Φαντάσου να είµαστε στο “Botrini’s” στο Χαλάνδρι, που όλο και κάτι γίνεται και να σηκώνοµαι από το τραπέζι και να την αφήνω µόνη της κάθε πέντε λεπτά!», αναφέρει ο ίδιος ο σεφ.

Σε ό,τι αφορά την οικογένεια δήλωσε πως είναι έτοιμος να προχωρήσει τη ζωή του: «Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά, αλλά δεν θα βγω και στον δρόµο να το φωνάξω. Άλλωστε, οι σχέσεις που έχω µε κάποιους συνεργάτες µου είναι σχέση πατέρα µε γιο. Θεωρώ πως υπάρχουν άλλα πράγµατα που µετρούν σε µια σχέση, όπως η εκτίµηση, ο έρωτας, η αγάπη, ο αµοιβαίος σεβασµός και θαυµασµός. Ο γάµος για εµένα δεν είναι κάτι το ουσιαστικό, αλλά κάτι το διαδικαστικό, ένα χαρτί».