ΙΝΤΙΜΕ

Κουτσούμπας: «Να καταργηθεί η φοροληστεία»

Στο περιθώριο των σημερινών κινητοποιήσεων με αφορμή την ημέρα της Πρωτομαγιάς, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας έστειλε το δικό του μήνυμα ενίσχυσης του εργατικού αγώνα.

«Το μήνυμα της φετινής εργατικής Πρωτομαγιάς, είναι η ανάγκη ενίσχυσης του αγώνα, της εργατικής λαϊκής πάλης και της οργάνωσης παντού, ενιαία για την κατάργηση όλων των μνημονιακών αντεργατικών νόμων, για την ανάκτηση όλων των οικονομικών απωλειών που είχε ο εργαζόμενος λαός στα χρόνια της κρίσης, με αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, με επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, με κατάργηση της φοροληστείας, ταυτόχρονα με την πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, τις στρατιωτικές βάσεις του θανάτου, για να σταματήσει η αιμορραγία των εργαζομένων, του λαού μας από τις συνεχείς πολεμικές πιστώσεις, για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ και βεβαίως για την αποδέσμευση τελικά από όλες τις λυκοσυμμαχίες» τόνισε στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, ο Δ. Κουτσούμπας.

Και συμπλήρωσε λέγοντας πως «το ΚΚΕ, το εργατικό ταξικό κίνημα, θα βρίσκεται πάντα, κάθε μέρα στην πρωτοπορία αυτών των αγώνων. Καλή Πρωτομαγιά! Καλή δύναμη σε όλες και όλους».