Κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Οι πρώτες 100 μέρες»

Μήνυμα ενότητας για την κυβέρνηση Μητσοτάκη με αφορμή τις «πρώτες 100 μέρες» έστειλε μέσω twitter ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός δημοσίευσε ένα μονόλεπτο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, το οποίο συνοδεύεται με τη χαρακτηριστική περιγραφή: «Στις πρώτες 100 μέρες της κυβέρνησης έχουμε καταφέρει πολλά Δυσκολίες υπάρχουν, αλλά θα τις αντιμετωπίσουμε με σκληρή δουλειά και θα αξιοποιήσουμε κάθε μέρα για να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε. https://metonkyriako.gr», αναφέρεται στη σχετική δημοσίευση για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Οι πρώτες 100 μέρες»

«Βάλαμε τέλος στα capital controls, μείωσαμε τον ΕΝΦΙΑ»

Μεταξύ άλλων στο μονόλεπτο απόσπασμα, ο πρωθυπουργός για την κυβέρνηση Μητσοτάκη αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι έβαλε «μπροστά το σχέδιο για επενδύσεις, ανάπτυξη και λιγότερη φορολογία». «Μείωσαμε τον ΕΝΦΙΑ, βάλαμε τέλος στα capital controls, ξεμπλοκάρει το Ελληνικό, η Ελλάδα πετυχαίνει ιστορικό χαμηλό στο 7ετές μονόλογο, η Ελλάδα για πρώτη φορά δανείζεται με αρνητικό επιτόκιο», περιγράφονται επίσης στο σχετικό βίντεο, ενώ επισημαίνεται και η «βελτίωση

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το λογαριασμό του Κ. Μητσοτάκη:

Δείτε επίσης: Ροκ σταρ ο Αλέξης Τσίπρας για τους Ρομά!