Λαφαζάνης: Τσίπρας – Καμμένος μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αμερικάνικο στρατιωτικό οικόπεδο

«Είναι τραγικό ότι η Ελλάδα των Τσίπρα – Καμμένου έχουν μετατρέψει την χώρα σε ανεξέλεγκτο στρατιωτικό οικόπεδο των ΗΠΑ και των Δυτικών δυνάμεων και σε ενδεχόμενο στόχο επώδυνων αντιποίνων από όσους υποστούν τις συνέπειες των αμερικανικών ιμπεριαλιστικών επιθέσεων», δήλωσε ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης με αφορμή με την σχεδιαζόμενη επίθεση των ΗΠΑ εναντίον της Συρίας.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν έχει καμία εξουσιοδότηση να θέτουν την Ελλάδα σε κίνδυνο και να μετατρέπουν την πατρίδα μας σε ξέφραγο αμπέλι και ορμητήριο επιθετικών ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών, που δυναμιτίζουν την ειρήνη και στρέφονται σε βάρος των πιο ζωτικών εθνικών μας συμφερόντων», πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης.

«Όλα δείχνουν ότι ΗΠΑ, Γαλλία, Βρετανία είναι έτοιμες να τυλίξουν στις πολεμικές φλόγες την Ανατ. Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή, εξαπολύοντας πυραυλικές επιθέσεις κατά της Συρίας. Μια τέτοια στρατιωτική επίθεση των Δυτικών δυνάμεων, συνεπικουρουμένη και από το Ισραήλ, κατά Συριακών στόχων μόνο ως πρόσχημα θα έχει την αναπόδεικτη χρήση χημικών από την κυβέρνηση Άσαντ» είπε ο κ. Λαφαζάνης και πρόσθεσε:

«Ο πραγματικός σκοπός μιας ενδεχόμενης επίθεσης στην Συρία δεν θα είναι κανένας άλλος, πάρα να εξυπηρετήσει τους ιμπεριαλιστικούς ληστρικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ και των δυτικών δορυφόρων τους σε βάρος της Συρίας και της περιοχής μας, σε μια φάση που οι δυτικές δυνάμεις βλέπουν να χάνουν έδαφος σε πολιτική και στρατιωτική επιρροή, τόσο στο Συριακό μέτωπο όσο και ευρύτερα στην Μ. Ανατολή».