«Λυκουρέζος – Καλογρίδη ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά»

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη αποτελούν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, δημοσίευμα του περιοδικού Down Town φέρνει στο φως άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης τους, η οποία απασχολεί τα media το τελευταίο δίμηνο.

«Τονωτική ένεση για τον Αλέξανδρο»

Στο γνωστό περιοδικό μίλησε στενό φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της σχέσης του ζευγαριού.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κατά κάποιον τρόπο, η Νατάσα ήταν μια τονωτική ένεση για τον Αλέξανδρο από την κατάθλιψη που πέρασε το φθινόπωρο με τον ξαφνικό θάνατο της Ζωής. Του έδωσε νέα προοπτική στα πράγματα, τον έκανε να κανονίσει ταξίδι στις Μαλδίβες το Πάσχα», δήλωσε η πηγή.

«Της καθάριζε τον αστακό»

Μάλιστα, στο ταξίδι τους στις Μαλβίδες ο γνωστός νομικός ήταν ιδιαιτέρως διαχυτικός με τη Νατάσα. Ενδεικτικά είναι τα λεγόμενα του φιλικού προσώπου του ζευγαριού: «Στις Μαλδίβες της καθάριζε τον αστακό, της γέμιζε το ποτήρι, ήθελε να είναι συνέχεια μαζί της στο δωμάτιο».

Πώς ήρθαν κοντά Λυκουρέζος – Καλογρίδη

Σύμφωνα με το περιοδικό, η γνωριμία τους έγινε στις 4 Μαρτίου, όταν πήγαν παρέα στα γυρίσματα του Hell’s Kitchen η Νατάσα Καλογρίδη, ο Νίκος Κοκλώνης, ο Τρύφων Σαμαράς, ο Βασίλειος Κωστέτσος και η Γωγώ Αυγερινοπούλου.

Η Νατάσα είπε στον Νίκο Κοκλώνη πως ήθελε να κάνει κανάλι στο Youtube και αναζητούσε δικηγόρο για τα πνευματικά δικαιώματα. Εκείνος της πρότεινε τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τότε όλα πήραν το δρόμο τους…

Οι δυο τους βγήκαν για να γνωριστούν στις 8 Μαρτίου στο Baraonda, όπου τραγουδάει ο Γιάννης Πάριος. Ασφαλώς, σε αρκετούς φάνηκε περίεργο το πώς ένα επαγγελματικό ραντεβού μπορεί να γίνει σε ένα νυχτερινό κέντρο. Την επόμενη ημέρα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος της τηλεφώνησε για να βγουν για φαγητό οι δυο τους, εκείνη δέχτηκε και από τότε είναι μαζί.

Μάλιστα, από τις 8 Μαρτίου έως και σήμερα, το ζευγάρι δεν έδειξε καμία διάθεση να κρύψει τη σχέση του από τα ΜΜΕ και, για την ώρα τουλάχιστον, δε δείχνει να ενοχλείται από τη δημοσιότητα.