Μαχαίρωσε και έκαψε με βραστό νερό το σύντροφό της

Μία κοπέλα μόλις 22 ετών που κάτω από φυσιολογικές συνθήκες θα απολάμβανε την ανέμελη και χαρούμενη ζωή της, επέλεξε ένα διαφορετικό διαβολικό ρόλο, αυτόν της γυναίκας- αράχνης. Η κοπέλα μαχαίρωσε το σύντροφό της και στη συνέχεια τον έκαψε με βραστό νερό!

Ο λόγος για την Petite Jordan Worth η οποία ζούσε μαζί με τον σύντροφό της, τα στοιχεία του οποίου δεν δημοσιεύονται στο χωριό Stewartby, στο Bedfordshire της Αγγλίας.

Ο νεαρός έζησε την κόλαση στα χέρια της χειριστικής φίλης του η οποία τον μαχαίρωσε, τον έκαψε με βραστό νερό αφού πρώτα τον είχε εξορίσει από το κρεβάτι τους τελευταίους 9 μήνες.

Μάλιστα, όπως λέγεται, είχε την πλήρη έλεγχο της ζωής του ( και του λογαριασμού του στο Facebook!) ενώ αποφάσιζε ακόμα και τι ρούχα θα φόραγε ο άτυχος νέος.

Πότε ξεκίνησε αυτή η περίεργη σχέση

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο κολέγιο όταν και οι δύο ήταν μόλις 16 ετών. Κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς ξεκίνησε η διεστραμμένη συμπεριφορά της 22χρονης, το μόνο σίγουρο είναι πως τα “άγρια” βασανιστήρια ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2016 και διήρκεσαν έως τον Ιούνιο του περασμένου χρόνου.

Στο δικαστήριο του Luton Crown Court όταν ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης η εισαγγελέας έμεινε άφωνη!.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τελικά η 22χρονη καταδικάστηκε σε 7,5 χρόνια φυλάκιση.