Μαϊάμι: Ξυλοφόρτωσαν gay ζευγάρι μετά από pride event (vd)

Τέσσερις άνδρες αναζητούν οι αρχές στο Μαϊάμι, επειδή «ξυλοφόρτωσαν» gay ζευγάρι μετά από pride event. Το περιστατικό συνέβη στη South Beach.

Το άτυχο ζευγάρι στεκόταν κοντά στις τουαλέτες, όταν δέχτηκε αναίτια επίθεση από τέσσερις αγνώστους, οι οποίοι άρχισαν να τους «στολίζουν» με ομοφοβικές βρισιές και να τους χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές.

Μάλιστα, από τη μήνη των τεσσάρων ανδρών δε γλίτωσε ούτε ένας περαστικός ο οποίος προσπάθησε να παρέμβει και να βοηθήσει το άτυχο ζευγάρι. Και ο ίδιος, λοιπόν, δέχτηκε χτυπήματα από τους τέσσερις άνδρες, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

«Τους… προκαλέσαμε επειδή κρατιόμασταν χέρι-χέρι»

«Πιθανότατα τους… προκαλέσαμε, επειδή προχωρούσαμε μαζί, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου», δήλωσε ένας εκ των θυμάτων στο NBC Miami.

Ο σύντροφός του αποκάλυψε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο ίδιος έδωσε το «παρών» σε pride event και αναρωτήθηκε: «Γιατί; Γιατί σε μας; Γιατί να συμβεί αυτό, ειδικά εδώ στο Μαϊάμι;».

Η φωτογραφία με τους τέσσερις δράστες

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά τη σχετική καταγγελία και την εξέταση του υλικού από τις κάμερες, η αστυνομία του Μαϊάμι έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία των τεσσάρων δραστών της επίθεσης που αναζητούνται.