ΙΝΤΙΜΕ

Μαξίμου: «Ψεύτης ή απελπισμένος ο Μητσοτάκης;»

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Μητσοτάκη, εξέδωσε σήμερα το Μαξίμου με αφορμή της τελευταίες δηλώσεις για το κούρεμα του χρέους.

«Ο κ. Μητσοτάκης, είτε είναι αδιόρθωτος ψεύτης, είτε πολύ απελπισμένος ή και τα δύο» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού και προσθέτει πως «την ίδια ημέρα που ο πρόεδρος της Κομισιόν, επιβεβαίωνε πως η Ελλάδα τον Αύγουστο βγαίνει με την «πιο καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια, ο ίδιος σε ομιλία του το βράδυ ισχυρίζονταν πως “το τελευταίο μεγάλο ψέμα του πρωθυπουργού είναι η δήθεν καθαρή έξοδος”»

Επίσης στην ίδια ανακοίνωση το Μαξίμου υπογραμμίζει πως «σήμερα ισχυρίστηκε πως “χρειάζεται οριστική και αμετάκλητη ρύθμιση του χρέους”, ενώ όταν εδώ και τρία χρόνια η κυβέρνηση έδινε μάχη για το ελληνικό χρέος, ο ίδιος έλεγε ότι αυτό “δεν είναι το πιο θεμελιώδες πρόβλημα” και για να έρθει ανάπτυξη χρειάζονται μόνο “δραστικές μεταρρυθμίσεις” κυρίως στο Δημόσιο».

Εξάλλου το ερώτημα που διατυπώνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει: «τελικά ποιος είναι ο ψεύτης; Ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Κομισιόν ή ο κ. Μητσοτάκης;».

“Θα περιμένει ένα χρόνο. Και μετά άλλα τέσσερα…”

Και η ανακοίνωση καταλήγει με το υστερόγραφο: «Καιρό είχε να ζητήσει εκλογές ο κ. Μητσοτάκης, αλλά θα αναγκαστεί να περιμένει ακόμη έναν χρόνο. Και μετά άλλα τέσσερα».