Μαξίμου: «Δικαιολογημένα τα νεύρα Μητσοτάκη. Περαστικά!»

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος» μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και της Πειραιώς με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και το αντίστοιχο του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανταλλάσουν αιχμηρές ανακοινώσεις.

«Κανένα επιπλέον προαπαιτούμενο, καμιά περαιτέρω αξιολόγηση και καμία παραπάνω αποστολή των θεσμών, πέραν των δύο το χρόνο, που προβλέπονται για κάθε χώρα που βγαίνει από το πρόγραμμα»  σημειώνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, παραπέμποντας μάλιστα στη συνεδρίαση του Eurogroup.

“Σβήνουν και οι τελευταίες ελπίδες του Μητσοτάκη”

Από εκεί και πέρα, σ’ απάντηση προς τον αρχηγό της ΝΔ, το Μαξίμου υπογραμμίζει ότι «κάθε μέρα που περνάει, σβήνουν και οι τελευταίες ελπίδες του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ να αποτύχει η κυβέρνηση στην προσπάθειά της να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια που οι δικές της κυβερνήσεις την οδήγησαν».

Επίσης σημειώνει ότι «μετά την ξεκάθαρη και εκκωφαντική τοποθέτηση Γιούνκερ για καθαρή έξοδο τον Αύγουστο, ήρθε και η σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup, που διευκρίνισε ότι κανένα επιπλέον προαπαιτούμενο, καμιά περαιτέρω αξιολόγηση και καμιά παραπάνω αποστολή των θεσμών πέραν των δύο τον χρόνο που προβλέπονται για κάθε χώρα που βγαίνει από το πρόγραμμα δεν θα ισχύει για την Ελλάδα. Δικαιολογημένα λοιπόν τα νεύρα του κ. Μητσοτάκη. Περαστικά!» .