Με… CUBE το ΣΕΦ και ο Ολυμπιακός απέναντι στη Βαλένθια

Το CUBE της ΚΑΕ Ολυμπιακός αιωρείται από την Πέμπτη (10/10) στην οροφή της κεντρικής σάλας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Αφού πρώτα χρειάστηκε να πληρώσει μελέτη στατικότητας η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, να γίνουν έλεγχοι από τους μηχανικούς της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και να βγουν πορίσματα, η επιθυμία των αδελφών Αγγελόπουλων, Παναγιώτη και Γιώργου να αναβαθμιστεί με ένα cube η εικόνα του γηπέδου, όπου αγωνίζεται η ανδρική ομάδα μπάσκετ έγινε πραγματικότητα. 

Σχεδιασμένο ειδικά για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την “ TGI Hellas”, το cube της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει πλάτος 6 μέτρα και πραγματικά δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση… θέαμα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ. Καθώς μπορεί να υπάρξει παρεξήγηση, είναι σημαντικό να διευκρινιστεί πως δεν πρόκειται για Jumbotron, αφού τα Jumbotrons έχουν τεράστιες διαστάσεις, δηλαδή 32 μέτρα Χ 15 μέτρα. Τέτοιο Jumbotron έχουν στο γήπεδό τους οι Dallas Cowboys. 

Αλά πρότυπα ΝΒΑ, λοιπόν, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να προβάλει στο cube τους χορηγούς της, να παρουσιάζει στατιστικά στοιχεία του αγώνα, ενώ οι φίλαθλοι εντός του ΣΕΦ θα μπορούν να παρακολουθούν ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή του αγώνα, την εικόνα που θα βλέπουν στην τηλεόραση (NOVA) και οι φίλαθλοι εκτός του γηπέδου, απ’ όπου κι αν παρακολουθούν δηλαδή την αναμέτρηση στον τηλεοπτικό δέκτη τους…

©Πηγή: amna.gr