Με εργαζόμενους στην καθαριότητα συναντήθηκε η Κ. Νοτοπούλου

Τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Θεσσαλονίκης και την Εποπτεία Καθαριότητας του Δ’ δημοτικού διαμερίσματος επισκέφτηκε το πρωί η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Θεσσαλονίκη Μαζί” και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης, η κ.Νοτοπούλου, συνοδευόμενη από στελέχη του συνδυασμού, συζήτησε με τους εργαζόμενους για τις επιπτώσεις του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που ψηφίστηκε στη Βουλή και δεσμεύτηκε να υποστηρίζει στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης τα αιτήματά τους για βελτίωση των εργασιακών συνθηκών.

Παράλληλα, άσκησε κριτική στη διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα, λέγοντας πως “η καταψήφιση του ψηφίσματος των εργαζομένων από τη δημοτική αρχή, συνιστά προβληματική στάση του νέου δημάρχου κ.Ζέρβα, που με το ένα πόδι πατά στις προεκλογικές του δεσμεύσεις και με το άλλο στις επιταγές της ΝΔ, που τελικά τόσο αγάπησε, τώρα που πέσανε οι μάσκες των ακομμάτιστων. Τον καλούμε να μείνει σταθερός στις δεσμεύσεις του και να υπηρετήσει το συμφέρον του δήμου και όχι του υπουργού Ανάπτυξης των λίγων, κ.Γεωργιάδη”.

©Πηγή: amna.gr