Με την αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Στ. Αντωνάκου συναντήθηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά

Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων στον Πειραιά αλλά και τα κρίσιμα έργα βελτίωσης της καθημερινότητας της πόλης, ήταν τα κύρια θέματα συζήτησης κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Νίκο Μανεσιώτη με την αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου.

Θέματα της πόλης, που αφορούν την επιχειρηματικότητα, την βιωσιμότητα αλλά και την ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων, συζητήθηκαν κατά την συνάντηση στην οποία παρευρέθησαν επίσης μέλη του συλλόγου και ο σύμβουλος της αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρίτσος.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην δημιουργία της Ιπποδάμειας Κεντρικής Αγοράς Τροφίμων στο παλαιό αμαξοστάσιο της ΣΤΑ.ΣΥ., η κρίσιμη και αναγκαία εκπόνησης μιας νέας κυκλοφοριακής μελέτης για τον Πειραιά, η πορεία των έργων έλευσης του τραμ και του μετρό στον Πειραιά, όπως επίσης και ο έγκαιρος σχεδιασμός και προγραμματισμός ελκυστικών δράσεων και γιορτινών εκδηλώσεων για την προσέλευση καταναλωτών την περίοδο των γιορτών και για την προβολή της πόλης μας.

Κατά την συνάντηση, τέθηκαν συγκεκριμένες σκέψεις και προτάσεις προς την κα Αντωνάκου και σύντομα αναμένεται εκ νέου συνάντηση ώστε να βρεθεί η λύση στα ζητήματα που τέθηκαν από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά.

Β.Π.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.