Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη

Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα είχε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Ζέρβας εξέφρασε τη στήριξή του στον κ. Καϊτεζίδη, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν άνθρωπο που έχει δώσει εδώ και δεκαετίες δείγματα δουλειάς και αξιοπρέπειας. “Προσβλέπω στη συνεργασία μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια και στις κοινές αρχές και αγωνίες για τους δήμους αλλά και για την πόλη που μας ενώνει” τόνισε ο κ. Ζέρβας. 
Από την πλευρά του ο κ. Καϊτεζίδης ανέφερε ότι ζήτησε από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης τη στήριξή του στην προσπάθεια αυτή, καθώς ο δήμος Θεσσαλονίκης είναι ο σημαντικότερος εταίρος όλων των δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας και σηματοδοτεί την πορεία της. Ενημερώθηκε, άλλωστε, από τον κ. Ζέρβα για τις πρωτοβουλίες του στα θέματα της πόλης και της αυτοδιοίκησης.
Οι κ.κ. Ζέρβας και Καϊτεζίδης αναφέρθηκαν, άλλωστε, στην υποψηφιότητα του νυν προέδρου της ΠΕΔ-ΚΜ, Λάζαρου Κυρίζογλου, για την προεδρία της ΚΕΔΕ, ενώ, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, στη σημερινή συνάντηση εκφράστηκε “η κοινή θέση και των δύο δημάρχων στη στήριξη του Λάζαρου Κυρίζογλου”.
 

©Πηγή: amna.gr