«Μην αναπαράγετε αθλιότητες» καλεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής

«Μην αναπαράγετε αθλιότητες» καλεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής  αφήνοντας σοβαρότατες αιχμές για το κατά πόσο ευσταθούν οι καταγγελίες του πρώην προέδρου της Ελληνικής Διαστημικής Εταιρείας  Σταμάτης Κριμιζής.

Απαντώντας στην κριτική της Πειραιώς και της Χαριλάου Τρικούπη για την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ειρωνεύεται ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι «δεν περιμέναμε από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Νέα Δημοκρατία να αναλάβουν καμία ευθύνη για τη μνημειώδη ανυπαρξία πολιτικής -από μέρους τους- για το Διάστημα. Αναμενόμενο ήταν, επίσης, ότι θα έμπαιναν στη διαδικασία αναπαραγωγής αθλιοτήτων».

«Σοβαρευτείτε…»

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνει επίσης ότι «δηλώνουμε περήφανοι για το πρόγραμμα ανάπτυξης μιας πλήρους συστοιχίας μικροδορυφόρων αποκλειστικά από ελληνικά πανεπιστήμια, πρόγραμμα στο οποίο προχωρά για πρώτη φορά η Ελλάδα.

Τους καλούμε να σοβαρευτούν. Να μην εκτοξεύουν κατηγορίες κατά της ελληνικής εκπαιδευτικής κοινότητας, η οποία είναι στρατευμένη στην εθνική προσπάθεια για την υλοποίηση μιας αξιόπιστης και πλήρους πολιτικής για το Διάστημα» καταλήγει η ανακοίνωση.