Μητέρα βρήκε χρησιμοποιημένο προφυλακτικό σε συσκευασία λαχανικών!

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μία μητέρα από το Λίνκολν της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία εντόπισε ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό μέσα σε συσκευασία λαχανικών.

Η σοκαριστική ανακάλυψη, μάλιστα, έγινε αφού είχαν ήδη καταναλώσει ποσότητες από τα λαχανικά, προκαλώντας την άμεση ενημέρωση τόσο των υγειονομικών όσο και των αστυνομικών αρχών της περιοχής.

Η άτυχη μητέρα, Κρίσι Γκίλμπερτ, είχε αγοράσει την συσκευασία με τα λαχανικά από τα σούπερ μάρκετ Tesco, ενώ έντρομη διαπίστωσε την ύπαρξη του χρησιμοποιημένου προφυλακτικού αφού πρώτα είχε σερβίρει τμήμα των λαχανικών τόσο στον σύζυγό της όσο και στα δύο ανήλικα παιδιά της.

Πως αντέδρασε η σοκαρισμένη μητέρα

Η Γκίλμπερτ επικοινώνησε αμέσως με τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ επισκέφθηκε και γιατρό καθώς πίστευε ότι υπήρχε το ενδεχόμενο μόλυνσης με τυχόν υφέρποντα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Μητέρα βρήκε χρησιμοποιημένο προφυλακτικό σε συσκευασία λαχανικών!

Μετά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών ότι οι πιθανότητες μόλυνσης είναι σχεδόν μηδαμινές, η σοκαρισμένη γυναίκα απαιτεί την τιμωρία των υπεύθυνων για το συμβάν, ενώ τόσο η εταιρεία προμήθειας των λαχανικών όσο κι η Tesco θεωρούν ότι το περιστατικό έλαβε χώρα μετά την τοποθέτηση του προϊόντος στο ράφι του σούπερ μάρκετ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πλέον, τις έρευνες έχουν αναλάβει οι υγειονομικές αρχές της περιοχής, ενώ η Γκίλπμερτ αναμένεται να κινηθεί και δικαστικά εναντίον όσων ευθύνονται για το τραγελαφικό συμβάν.