Μητσοτάκης: «Νέο ξεκίνημα για την πραγματική άνοιξη της Ελλάδας»

Το δικό του μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι «η σημερινή Πρωτομαγιά εκφράζει τον διαχρονικό αγώνα των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς αμοιβές».

Στο ίδιο μήνυμά που αναρτήθηκε στο λογαριασμό που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο υπαλλήλων του Δήμου της Τήνου που έχασαν τη ζωή τους την ώρα της εργασίας τους, υπογραμμίζοντας πως «ο τόσο άδικος χαμός τους πρέπει να κινητοποιήσει την πολιτεία για τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας που οφείλει να παρέχει σε όλους τους εργαζόμενους της και κυρίως σε όσους η δουλειά τους εγκυμονεί, από τη φύση της, μεγαλύτερους κινδύνους».

“Η χώρα χρειάζεται επειγόντως περισσότερες δουλειές”

Και πρόσθεσε λέγοντας: «Η χώρα χρειάζεται επειγόντως περισσότερες δουλειές και καλύτερες αμοιβές. Αυτό, όμως, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με δραστική μείωση των φόρων και προσέλκυση επενδύσεων, κάτι που αδυνατεί να αντιληφθεί, πόσο μάλλον να κάνει πράξη, η σημερινή κυβέρνηση. Γιορτάζουμε, λοιπόν, τη φετινή επέτειο, προτείνοντας και δεσμευόμενοι για τον δικό μας δρόμο: ανάπτυξη για τη χώρα, χειροπιαστές λύσεις για τους εργαζόμενους, έμπρακτη στήριξη στους άνεργους και τους πιο αδύναμους. Χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα για την πραγματική άνοιξη της Ελλάδας. Γιατί αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα».