Ν. Παππάς: «Η Ελλάδα χρειάζεται μακροχρόνια προοδευτική διακυβέρνηση»

«Η Ελλάδα χρειάζεται μακροχρόνια προοδευτική διακυβέρνηση για να μετριάσει τις πληγές που άφησαν στον κόσμο τα μνημόνια» τόνισε απόψε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στο Πνευματικό Κέντρο Μεταμόρφωσης.

Τονίζοντας ότι «καταφέραμε αρκετά εντός προγράμματος, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα εκτός», υποστήριξε ότι «πλέον μπορούμε να μιλάμε για ευρωπαϊκή λύση στο ζήτημα του χρέους με ρήτρα ανάπτυξης. Λύση που τείνει να γενικευθεί μιας και ζούμε την αποτυχία της συμμετοχής του Δ.Ν.Τ στα ευρωπαϊκά προγράμματα».

Δυο μέτρα και δυο σταθμά από τη ΝΔ για την off shore της Μαρέβας Μητσοτάκη

Τέλος, αφού επισήμανε ότι η Ελλάδα χρειάζεται μακροχρόνια προοδευτική διακυβέρνηση, ο κ. Παππάς σχολίασε και τα δημοσιεύματα του Τύπου για την off shore εταιρεία  οποία φέρεται να ανήκει στη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Περνώντας στην αντεπίθεση χαρακτήρισε «εκκωφαντικά» τα «δυο μέτρα και δυο σταθμά» που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία. «Σιωπή για την εξωχώρια εταιρεία που τροφοδοτεί και την οικογένεια Μητσοτάκη και γνωστή εφημερίδα. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν οι αποκαλύψεις αφορούσαν την οικογένεια Τσίπρα» τόνισε.